Willemsen Assurantiën

Kermisverzekeringen

Expert in het afsluiten van kermis verzekeringen
Willemsen Assurantiën is een gevestigde naam voor het afsluiten van kermis verzekeringen. Met onze ruim 40 jaar ervaring zijn wij als geen ander in staat om u op een professionele maar simpele wijze te informeren over onze verzekeringsoplossingen en u daarmee verder te helpen. Bij Willemsen Assurantiën kunt u terecht voor verschillende verzekeringen.

Uw verzekeringen goed geregeld
Net als in het dagelijks leven is het als kermisexploitant ook heel nuttig om uzelf in te dekken tegen dreigende risico’s. Natuurlijk is het ene risico niet zo groot als de andere maar voorkom financiële schade bij niet verzekerde risico’s. De aansprakelijkheidsverzekering is naar onze mening een must. Mocht er door uw toedoen iemand onverhoopt gewond raken dan kunt u aanspraak doen op deze verzekering en hoeft u niet zelf voor de kosten op te draaien. Andere verzekeringen waarmee wij u verder kunnen helpen zijn het verzekeringen van uw attractie, woonverblijf en daarnaast onder andere een rechtsbijstandverzekering, een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor kermisexploitanten en het ongevallenrisico.

Verzeker uw kermisattractie
De kermis is voor veel mensen een gezellig moment van entertainment. Je hoopt er niet op en gaat er ook niet vanuit, maar helaas gaat er soms  wel eens wat mis. Brand, schade, vernielingen of storm. Er kan van alles gebeuren, met (financiële) schade tot gevolg.

Waarschijnlijk weet u dat het lastig is om een kermisattractie te verzekeren. Verzekeraars vinden de risico’s hoog, vooral omdat er vaak (’s nachts) geen toezicht is bij kermisattracties. Wij helpen u wel graag!

Onze werkwijze
Overweegt u om een kermisverzekering via ons af te sluiten of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op. Wij maken graag vrijblijvend kennis met u en vertellen u dan meer over de mogelijkheden. Op basis van dit gesprek en aangeleverde gegevens gaan wij analyseren of uw wensen en doelstellingen te realiseren zijn. Ook de betaalbaarheid wordt getoetst, zodat u weet waar u aan toe bent.

Op basis hiervan brengen wij advies aan u uit. Wij beheren uw verzekeringspakket, pensioenregeling of financieel product. Ingeval van schade staan wij u direct bij. Wij komen altijd op voor uw belangen, en zorgen ervoor dat u bij schade krijgt waar u recht op hebt.

Wilt u meer weten over kermisverzekeringen? Neem dan contact met ons op.